Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Smans
Slotplein 18
2902 HP CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Openingstijden

Ma: 12:00 tot 18:00 uur
Di: 10:00 tot 18:00 uur
Wo: 10:00 tot 18:00 uur
Do: 10:00 tot 18:00 uur
Vr: 10:00 tot 19:00 uur
Za: 09:00 tot 18:00 uur
Zo: Gesloten!

Smans úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Lekker nazomeren bij uw topSlijter

Lekker nazomeren bij úw topSlijter!

Tranquillo!
Ze zeggen in Italië niet voor niets Tranquillo! In Nederland zijn we al snel veel te druk en daardoor veel te gehaast. Zo’n siësta momentje, wat ze in andere landen doen, is zo gek nog niet. Schakel zo’n siësta moment ook voor uzelf in! Zo kunt u uw drukke leven beter volhouden.

Relaxmodus - uw topSlijter NB

Relaxmodus aan: hoe werkt dat?
Wat doet u tijdens uw vakantie vaak? Wat vindt u leuk, prettig of fijn om te doen? Denk bijvoorbeeld aan een boek lezen, fietsen, wandelen of overige activiteiten ondernemen. Maar pak dit dan na uw vakantie ook vaker op. Er is altijd tijd, want die kunnen we zelf maken namelijk.

Hoogstwaarschijnlijk keek u ook minder tv en gebruikte u uw telefoon ook veel minder. Dit zijn allemaal handelingen die helpen om in die relaxmodus te blijven.

Wat wij als úw topSlijter kunnen betekenen om nog meer in die relaxmodus te blijven, leest u hieronder. 😊

Aanbiedingen
Wij zorgen als úw topSlijter ervoor dat er weer leuke aanbiedingen zijn waar u dan bij thuiskomst weer heerlijk van kunt genieten en dat helpt om die relaxmodus verder aan te houden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ventisquero Yelcho Sauvignon Blanc | Deze wijn heeft intense tropische aroma's van ananas, papaja en citrusfruit. Tevens zijn hints van peer en meloen waar te nemen. De wijn heeft een prachtige mineraliteit.
  • Hayman’s London Dry Gin | Een frisse, stevige, traditionele London Dry Gin met aanwezige tonen van citroen, prachtig in balans gebracht met een elegante en fijne finish.
  • Santa Marta Limoncello | De smaak is soepel en evenwichtig en toch heel fris hetgeen te danken is aan de natuurlijke zuurgraad van de citroenen.
  • Café Marakesh Koffielikeur | Lekker bij de koffie! Vol en zacht, mooie koffiegeur met een zoetje op de achtergrond.
  • Glengarry Highland Single Malt Scotch Whisky 12 Yr | Lagen van zacht fruit, perzik, peer en abrikoos, vers gesneden sinaasappelschil geeft het palet wat frisheid. De zoetheid van caramel en het vanilleachtige eiken zwakken het fruitige karakter af.

aanbiedingen relaxmodus - nazomeren - uw topSlijter NB (1)

Klik hier voor alle aanbiedingen

Nieuwe binnenkomers in onze winkel!
Er komen dagelijks nieuwe producten bij ons binnen. Van speciaalbieren tot nieuwe wijnen, gedistilleerde dranken en ga zo maar door! Welk moment u dus ook binnen komt, er staat altijd iets nieuws in de winkel. Maar ook in ons vaste assortiment zitten wellicht nog producten die u nog niet uitgeprobeerd heeft. Denk ook zeker eens aan al onze exclusiviteiten!

Kortom met úw topSlijter bent u altijd in de relaxmodus! Nog inspiratie nodig voor lekkere gerechten? Klik dan hier