Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Smans
Slotplein 18
2902 HP CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Openingstijden

Ma: 12:00 tot 18:00 uur
Di: 09:00 tot 18:00 uur
Wo: 08:00 tot 18:00 uur
Do: 09:00 tot 18:00 uur
Vr: 09:00 tot 19:00 uur
Za: 09:00 tot 18:00 uur
Zo: Gesloten!

Smans úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Calem Tawny of Ruby Port bij het kerstdiner?

Calem Tawny of Ruby Port bij het kerstdiner?

Wist u dat u Port kunt combineren met zowel zoete als hartige recepten, maar ook makkelijk los kunt drinken? Wij hebben wat tips voor u op een rij gezet.

Calem port - kerstdiner - uw topSlijter

Cálem Porto Fine Ruby
Wist u dat de Cálem Porto Fine Ruby een uitstekende begeleider is van paté? Door de zachte smaak vol rood fruit heeft de Ruby Port precies dat zoetje wat perfect past bij paté. Ook lekker om gekoeld te serveren!

Cálem Porto Late Bottled Vintage
Een LBV port heeft een volle, ronde en frisse smaak. Dit maakt hem een perfecte begeleider van chocoladedesserts en belegen kazen.

Cálem Porto Fine Tawny
Eén van de meest geserveerde desserts tijdens de feestdagen: een kaasplank. De Cálem Porto Fine Tawny is met zijn tonen van noten, hout en gedroogd fruit uitermate geschikt om te serveren bij een gevarieerde kaasplank met vijgenjam.

Cálem Porto 10 Years Old
De Cálem Porto 10 Years Old is een allemansvriend. Door zijn ronde en zachte smaak heerlijk om zo gekoeld te drinken, past bij caramel-desserts, gedroogd fruit en chocoladedesserts, maar ook bij geitenkaas.

Is de keuze te moeilijk? Haal dan gewoon alle Cálem ports in huis. Dan grijpt u, bij welke kerstdiner dan ook, niet mis!