Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Smans
Slotplein 18
2902 HP CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Openingstijden

Ma: 12:00 tot 18:00 uur
Di: 10:00 tot 18:00 uur
Wo: 10:00 tot 18:00 uur
Do: 10:00 tot 18:00 uur
Vr: 10:00 tot 19:00 uur
Za: 09:00 tot 18:00 uur
Zo: Gesloten!

Smans úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Een nieuwe generatie Amaretto

Een nieuwe generatie Amaretto!

Amaretto Adriatico is een gloednieuw product in de wereld van likeuren, dat de ambitie heeft om de nieuwe standaard te worden onder Italiaanse aperitieven. Het gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten zorgt voor een unieke florale smaak. Geniet van Adriatico ‘On the rocks’ of in combinatie met Ginger Beer of Indian Tonic.

Adriatico likeuren - uw topSlijter - nb website

Adriatico Roasted Almonds is een likeur die gemaakt wordt op basis van de hoogste kwaliteit amandelen uit de regio van Apulia in Zuid-Italië. Deze amandelen worden allemaal met de hand geplukt en vervolgens gedurende verschillende uren geroosterd voordat ze verwerkt worden in het maceratie -en distillatieproces. In dit proces worden ook vanille, kaneel, cacao en een beetje koffie aan de likeur toegevoegd. Het geheel wordt tot slot afgewerkt met een snuifje zeezout van de Adriatische zee.

Adriatico Amaretto Bianco is een volledig nieuwe soort amaretto. Deze fijne witte likeur wordt geproduceerd door het pletten van hoge kwaliteit amandelen. Dit resulteert in een lactosevrije melklikeur met een alcoholgraad van 16% die perfect te genieten is ‘on the rocks’ of in de mix.

Tot ziens bij ons in de winkel!

Klik hier voor alle aanbiedingen.