Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Smans
Slotplein 18
2902 HP CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Openingstijden

Ma: 12:00 tot 18:00 uur
Di: 10:00 tot 18:00 uur
Wo: 10:00 tot 18:00 uur
Do: 10:00 tot 18:00 uur
Vr: 10:00 tot 19:00 uur
Za: 09:00 tot 18:00 uur
Zo: Gesloten!

Smans úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Smans
Frisdrank
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Franklin & Sons Original Ginger Ale 4-pack

(0,0 / 5)
Franklin & Sons Original Ginger Ale 4-pack
Franklin & Sons gebruikt voor hun softdrinks kwaliteitsvolle, maar ook zeer innovatieve ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan Colombiaanse koffiebonen, Engelse rozenblaadjes en natuurlijke gemberwortel. Veelzijdigheid staat centraal in het soft drinks assortiment van Franklin & Sons.

De Original Ginger Ale bestaat uit een mengsel van natuurlijk gemberwortel-extract en bruisend water. Een perfecte balans tussen een subtiele warmte en een verfrissende twist.

Over de producent Franklin & Sons
Franklin & Sons werd in 1886 opgericht door drie broers: Frederick, Albert en George Franklin. Tijdens deze periode was de matigingsbeweging in volle gang. De broers waren benieuwd wat Amerikanen zouden drinken als het geen alcohol zou zijn. Frederick nam de proef op de som, vertrok met de boot naar Amerika en keerde enkele maanden later terug in Londen, boordevol ideeën. Geïnspireerd door zijn reis begon hij samen met zijn broers met het maken van kenmerkende non-alcoholische drankjes.

In de jaren daarna bleef het familiebedrijf zich ontwikkelen en ontpoppen tot een onmisbare schakel in de wereld van premium mixers. Innovatieve smaken werden van over de hele wereld naar Londen gebracht om mee te experimenteren.

Vandaag de dag, ruim 136 jaar later, behoren de tonics en premium mixers van Franklin & Sons tot de meest authentieke ter wereld. Naast de hoogwaardige kwaliteit zijn de trendy flessen een lust voor het oog.
€ 6,99
4-pack
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Engeland
Inhoud
80 CL
Alcoholpercentage
0% vol
Serveertip
Het is heerlijk om puur te drinken en valt uitstekend te combineren met eten en spirits.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review